Blog

Nieuwsbrief zomer 2021

Klant aan het woord

Jos Deurloo is tandarts en geregistreerd implantoloog NVOI. In 2014 kwam hij voor het eerst in aanraking met PerioSafe. Inmiddels zijn de speekseltests niet meer weg te denken uit zijn eigen centrum voor tandheelkunde in Noord-Scharwoude.

“Ik heb de Implant/Pocket Pooltest volledig ingebed in mijn implantologische traject: als tool voor mezelf, voor de verwijzer, maar bovenal voor de patiënt.”

Lees hier het volledige interview

Voor u gelezen

Biomarkers associated with periodontitis and peri-implantitis: a systematic review

De pathologie van peri-implantitis is nog steeds niet volledig begrepen en er zijn recente uitdagingen geweest voor de consensus over de etiologie en pathologie, vooral in vergelijking met parodontitis. De beoordeling van biomarkers maakt een vergelijking van de pathologie van deze ziekten mogelijk. Het doel van deze systematische review was om de onderzoeksvraag te beantwoorden: "Is er een verschil in de biomarkers geassocieerd met peri-implantitis vergeleken met parodontitis bij volwassen mensen?"

Lees hier het volledige onderzoek

Zomersluiting

PerioSafe Nederland is gesloten van 26 juli t/m 23 augustus. Plaats uw bestellingen vóór 22 juli zodat deze tijdig geleverd worden.

Wij wensen u een fijne en zonnige zomervakantie!

Lees ons laatste nieuws