PerioSafe wordt aangeboden door Dentognostics

Preventieve moleculaire tandheelkunde

Dentognostics richt zich op microbiologische preventieve mondzorg en levert producten op gebied van secundaire preventie. Een duurzaam gebit, de mondgezondheid en de algehele gezondheid van patiënten staan bij Dentognostics voorop. Door toonaangevende producten te leveren en een goede service te bieden, kunnen tandartsen, implantologen, parodontologen, mondhygiënisten en artsen de beste zorg aan hun patiënten bieden. Het PerioPreventie Concept probeert een interdisciplinaire samenwerking tussen de geneeskunde en tandheelkunde te stimuleren.

Wij hechten veel waarde aan service en onderzoek. Elk product wat door ons wordt geleverd heeft zich wetenschappelijk bewezen en is veelvuldig door ons gebruikt. Hierdoor kunnen wij u de beste service en educatie op het gebied van preventie bieden.

Over Dentognostics

Onderdeel van Matrix Biotech AG Group

Dentognostics is een onderdeel van Matrix Biotech AG Group. De Matrix Biotech AG Group is gespecialiseerd in tandheelkundige en medische technologieën. Zij specialiseren zich wereldwijd in gepatenteerde aMMP-8 biomarkers voor de analyse van collagenolytische activiteit in de mond. Zij werken samen met sterke Biotech partners, zoals Greiner Bio One, BioGate Nu en Andjana International.

Lees ons laatste nieuws