Blog

The clinical association between Periodontal disease and COVID-19

Breaking News

Voor de eerste keer in de wereld van testen op Actief MMP8 (Matrix Metallo Proteonase8) middels een 5 minuten durende Point Of Care (POC) test (PerioSafe) zijn in een Universitair ziekenhuis in India patiënten geïdentificeerd op actieve parodontitis en een actieve Covid-infectie.

Resultaten

A. actieve parodontitis is een aanjager van ernstige COVID-19-uitkomsten (behoefte aan verhoogde ziekenhuisopname, ventilatie, mortaliteit)

B. aMMP-8 is een effectieve POC-diagnose technologie om risicopatiënten in de medische omgeving te identificeren

C. Handhaving goede mondhygiëne is belangrijk vanwege de directe en indirecte invloed op de COVID-19-uitkomsten

...goed nieuws voor ons allemaal - het bevestigt voor het eerst ter wereld wetenschappelijk en klinisch het belang van de aMMP-8-tests in het COVID-19-tijdperk.

In potentie een groot voordeel voor iedere (tandheelkundige) kliniek in het positioneren als gecertificeerd Oral Immune Competence en PerioPrevention©Center die de unieke aMMP-8-technologie gebruiken als standaardzorg in het Corona-tijdperk.

We willen zorgen voor een wereldwijd begrip van de grote interdisciplinaire diagnostische waarde van aMMP-8 om een goede mondgezondheid te bevestigen en het belang van een vroege diagnose van actieve parodontitis en de noodzaak van preventieve actie om goed te worden beschermd tegen ernstige COVID-19-uitkomsten in het komende herfst- en winterseizoen.

Volledig onderzoek

Wilt u het volledige onderzoek lezen? Klik dan op onderstaande knop!

Lees volledig onderzoek

Lees ons laatste nieuws