Blog

Nazorg implantologie

Hoe voorkom én bestrijd je peri-implantitis?

De ImplantSafe parodontale enzymtest meet of er aMMP-8 rondom een implantaat aanwezig is. aMMP-8 is verantwoordelijk voor weefselafbraak, meetbaar nog voordat het zichtbaar is.

  • Eenvoudig
  • Niet invasief
  • Testuitslag na 10 minuten beschikbaar
  • Behandelplan direct bespreekbaar met de patiënt

Nazorg implantologie

Is er al peri-implantitis aanwezig? Gebruik de ImplantSafe test dan om te monitoren. Daalt de waarde (ng/ml) gedurende het behandeltraject? Blijft de waarde na de behandeling stabiel? Klik hier voor meer informatie

"Met de PerioSafe en ImplantSafe parodontale enzymtest is het voor iedere mondzorgprofessional mogelijk om mondzorg op maat aan te bieden!"

Bevindingen COVID-19 point-of-care test

In onze vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over de COVID-19 testen die onze leverancier aanbiedt. Omdat wij ons al langere tijd met POC testen bezighouden werd onze nieuwsgierigheid gewekt! Deze COVID-19 test meet de aanwezigheid van IgM en IgG d.m.v. een bloedmonster (vingerprik) af te nemen. De test wordt geproduceerd in Duitsland en is gevalideerd door de Universiteit van Leipzig.

Wij hebben onze medewerkers getest, gelukkig is niemand besmet geraakt. De test is ook door andere praktijken ingezet, voornamelijk onder de noemer Risk Management. We hebben van een paar gebruikers een terugkoppeling gehad over medewerkers die in maart ziek zijn geweest. Zij hadden Corona verschijnselen en scoorden met deze test positief op IgG.

Vooral met het oog op de aankomende vakantieperiode vinden wij het belangrijk dat iedereen na zijn/haar vakantie getest wordt vóórdat men terugkeert op de werkvloer. Risk management is in deze tijd heel belangrijk!

Interesse in de test? Vraag naar de mogelijkheden. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op

Zomersluiting

PerioSafe Nederland is gesloten van 3 t/m 21 augustus. Plaats uw bestellingen vóór 30 juli zodat deze tijdig geleverd worden. Wij wensen u een fijne en zonnige zomervakantie!

Lees ons laatste nieuws