Ontmoet het team van PerioSafe Nederland

Erika van Huigenbos

Marketing & Sales Manager

Erika is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen PerioSafe Nederland. Sinds 2002 is zij werkzaam in de dentale wereld en heeft hierdoor veel kennis opgedaan. Erika geeft u graag advies over het implementeren van het PerioPreventie Concept binnen uw praktijk.

“Ik vind het geweldig om zo’n innovatief product te promoten, dat in een preklinisch stadium al kan aantonen of er problemen in de mond aanwezig zijn!”

Erika van Huigenbos

Ellen Gijsbertsen

Mondhygiënist & Consultant

Ellen is sinds 1992 mondhygiënist, zij heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met nieuwe technologieën en behandelmethodes. Omdat Ellen vanaf het eerste uur betrokken is bij het implementeren van de PerioSafe/ImplantSafe test op de Nederlandse markt, heeft zij veel ervaring met het gebruik van de test. Klinische vragen? Neem contact op met Ellen.

“Door mijn enthousiasme en ervaring kan ik het verhaal goed overbrengen aan nieuwe klanten. Ik kan het voor de klant meer tastbaar maken!”

Ellen Gijsbertsen

Mariette Schipper

Mondhygiënist & Consultant

Mariette is sinds 2018 mondhygiënist, tijdens haar studie werkte zij al met de PerioSafe/ImplantSafe test. Daarnaast vindt Mariette de wetenschappelijke kant van PerioSafe interessant, zij verdiept zich graag in studies en onderzoeken. Mede door het verzamelen van veel casuïstiek kan zij uitstekend advies geven over wanneer de test ingezet zou kunnen worden. Klinische vragen? Neem contact op met Mariette.

“De test is écht van meerwaarde binnen mijn behandelingen, hoe leuk is het dan om dit over te mogen brengen aan andere praktijken!”

Mariette Schipper

Lees ons laatste nieuws